У Миколаєві відкрилась виставка жіночих портретів

04 Березня 2024, 12:09
Павло Деменський (автор фотовиставки) (в центрі) 299
Павло Деменський (автор фотовиставки) (в центрі)

Її автор – миколаївський фотограф Павло Деменський. Роботи фотохудожника можна побачити у міській бібліотеці імені Марка Кропивницького.

Про це на своєму сайті повідомляє  Миколаївська міська рада.

Виставка, присвячена усім жінкам світу, складається з 25 портретів.

Павло Деменський впевнений, що краса врятує світ. Саме тому він фотографує жінок, присвячує їм вірші. Під час зйомки він говорить з героїнями про людські стосунки, мрії та втілення задуманого у життя. Іноді це приносить неочікувані результати. Як от в Олесі Жерегі. Участь у фотосесії Павла Деменського допомогла жінці знайти себе у новій професії.

«Це була непроста фотосесія. Паша, як друг, він хотів мені трошки допомогти попрацювати з моєю самооцінкою. І так, це допомогло. Після цієї фотосесії я вирішила стати психологом. І саме після цієї фотосесії я відразу пішла вступати. Здала ЗНО до магістратури. Зараз я краща студентка закладу» пригадує Олеся.

Роботи фотографа можна придбати. Частину зібраних коштів з реалізації портретів чи донатів фотограф планує передати волонтерам, які допомагають мешканцям деокупованих населених пунктів Миколаївщини та Херсонщини, а також на розвиток дитячого образотворчого мистецтва.

Виставка триватиме до 29 березня.

Район.Миколаїв раніше розповідав, що у місті відкрили виставку фоторобіт, присвячених маякам Півдня України.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024